Aripioare de curcan la cuptor
Ingrediente:
- 2 aripi de curcan
- 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
- 100g telina
- sare
- piper
- cimbru
- 1 punga pentru friptura
Mod de preparare:
- Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
- Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
- Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
- Legam punga si o aseazam intr-o tava.
- O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
- Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************