vineri, 22 martie 2013

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi


Ingrediente:
  • 500g pipote si inimi de pui
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1 catel usturoi.
  • cartofi pentru piure
  • lapte
  • unt.
Mod de preparare:
  1. Curatam, spalam si taiem cartofii cubulete.
  2. Ii punem intr-o oala impreuna cu ceapa taiata in 4 si adaugam apa cat sa ii acopere si punem pe foc.
  3. Spalam organele in mai multe ape.
  4. Punem tigaia la incins cu lingura de ulei.
  5. Adaugam organele in tigaia incinsa, potrivim de sare si piper si le lasam pe foc acoperite pana se inmoaie.
  6. Verificam cat de usor intra furculita in ele iar daca intra usor le mai lasam pe foc cateva minute fara capac sa se rumeneasca si adaugam si catelul de usturoi taiat marunt..
  7. Intre timp s-au fiert si cartofii, ii scurgem de apa in care au fiert si oprim totusi o cescuta de apa.
  8. Zdrobim cartofii cu o presa manuala de piure sau cu mixerul, adaugam lapte, unt sau ce dorim.
  9. Servim inimioarele alaturi de piure si presaram verdeata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************