Bruschete




Ingrediente:
  • rosii cat mai coapte
  • bagheta
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • piper
  • sare.






Mod de preparare:
  1. Feliem bagheta si o asezam feliile pe o tigaie antiaderenta, nu inainte de a le unge cu ulei de masline..
  2. Le rumenim pe ambele parti (nu le ardeti- ca mine:D) si le frecam cu catelul de usturoi, asa fierbinti.
  3. Intre timp taim rosiile cubulete, le amestecam cu sare, piper  putin ulei de masline si eventual cu un catel de usturoi pisat si le asezam pe feliile de bagheta .
  4. Presaram busuioc si servim.
  5. Se pot adauga fileuri de ansoa scurse de sucul din conserva si stropite cu suc de lamaie.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant