vineri, 15 februarie 2013

Ou in chifla


O reteta rapida, potrivita pentru un mic dejun perfect!


Ingrediente: pt 2 portii.
 
  • 2 chifle cu susan
  • 2 oua
  • 2lingurite smantana
  • 50g cascaval ras
  • patrunjel
  • piper
  • boia dulce
  • sare
Mod de preparare:
  1.  Incingem cuptorul.
  2. Taiem capac la chifle si scobim miezul.
  3.  Turnam un pic de smanatana, radem un pic de cascaval
  4.  Spargem un ou in fiecare chifla, condimentam cu sare, piper si eventual cu patrunjel tocat.
  5. Decoram cu slaninuta si inca putin cascaval ras. dam la cuptor pana cand e oul gata.


 
 

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************