Negresa
Ingrediente:
- 350g zahar
- 3 linguri cacao
- 250g margarina
- 125ml lapte
- 4 oua
- 1/2 pachet praf de copt
- un praf de sare
- 200g faina
Mod de preparare:
- Punem intr-o cratita margarina, zaharul, cacaoa si laptele si le punem pe foc.
- Le lasam sa se dizolve si la primul clocot luam cratita de pe foc si lasam la racit.
- Dupa ce s-a racit oprim 14 linguri de compozitie intr-o cana.
- Cat se raceste compozitia, separam albusurile de galbenusuri.
- Galbenusurile le omogenizam si le adaugam in cratita cu margarina topita.
- Albusurile le batem spuna cu un praf de sare.
- Peste compozitia cu galbenusuri adaugam faina amestecata cu praf de copt iar la sfarsit albusrile batute spuma.
- Amestecam bine compozitia si o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Dam la cuptor pentru 30 de minute.
- Verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-a copt aluatul.
- Peste prajitura punem cele 14 linguri de compozitie.
- O lasam in tava pana se raceste.
Foarte frumos a iesit!! Vreau si eu o bucata!
RăspundețiȘtergere