Chec aperitiv
Ingrediente:
- 5 oua
- 150ml lapte
- 50ml ulei
- 250g faina
- o lingurita praf de copt
- sare, piper, condimente dupa gust
- 200g piept de pui fiert sau la gratar
- 150g masline feliate
- 200g cascaval ras
- 100g ardei gras rosu
- 100g ciuperci
Mod de preparare:
- Intr-un vas, batem ouale cu putina sare, adaugam laptele, cascavalul si condimentele si omogenizam.
- Adaugam faina amestecata cu praful de copt si restul ingredientelor taiate marunt si amestecam.
- Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Dam tava la cuptor 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************