Chec aperitiv






Ingrediente:



  • 5 oua
  • 150ml lapte
  •  50ml ulei
  •  250g faina
  •  o lingurita praf de copt
  •  sare, piper, condimente dupa gust
  •  200g piept de pui fiert sau la gratar
  • 150g masline feliate
  • 200g cascaval ras
  • 100g ardei gras rosu
  • 100g ciuperci



Mod de preparare:



  1. Intr-un vas, batem ouale cu putina sare, adaugam laptele, cascavalul si condimentele si omogenizam.
  2. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si restul ingredientelor taiate marunt si amestecam.
  3. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  4.  Dam tava la cuptor 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant