miercuri, 6 februarie 2013

Bulz


Ingrediente:
  • 400 gr malai din comert
  • 900ml apa
  • sare
  • 200 gr branza de burduf
  • 2 carnati de preferat afumati.
Mod de preparare:
  1. Punem apa la fiert intr-un tuci(sau un vas cu pereti mai grosi), impreuna cu un praf de sare.
  2. Cand s-a fiert apa adaugam malaiul si lasam sa fiarba(minim 10 min), pana se ingroasa. 
  3. Amestecam bine cu un tel, lasam sa mai dea cateva clocote si rasturnam mamaliga pe un fund de lemn sau pe o farfurie intinsa.
  4. Taiem bucati de mamaliga maricele si le presam pe o farfurie unsa cu putin ulei.
  5. Adaugam branza pe centru foii de mamaliga si o strangem dandu-i forma unei sfere.
  6. Le asezam intr-un vas de ceramica, asezam printre  sfere, bucati de slaninuta si carnati afumati.
  7. Dam la cuptorul deja incins pentru 15-20 de minute.
  8. Se servesc cu smantana sau iaurt.
  9. Carnatul se poate praji, felia si pune langa branza in cocolos.

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************