joi, 3 ianuarie 2013

Supa crema de legume




Ingrediente:

  •   1 radacina de patrunjel
  •   1 dovlecel
  •   aproximativ 200g telina
  •  3 morcovi
  •  3 cartofi
  •  1 ceapa
  •  1 lingura ulei de masline
  •  sare
  •  piper macinat
  • apa.
Mod de preparare:
  1. Spalam si curatam legumele.
  2. Le punem la fiert intregi.
  3. Daca scade apa, completam si verificam din cand in cand sa vedem daca s-au fiert.
  4. Cand sunt gata le punem in vasul de la blender, dar pastram zeama in care au fiert. 
  5. Le maruntim in blender, adaugam uleiul si potrivim de sare si piper.
  6. Rasturnam intr-un vas piureul de legume si il subtiem adaugand supa in care au fiert legumele.
  7. Noi hotaram daca  folosim toata supa, asta in functie de consistenta pe care dorim sa o aiba supa noastra.
  8. Se serveste calda sau rece adaugand in momentul servirii, crutoane si verdeata (facultativ).

2 comentarii:

  1. Merge de minune acum dupa sarbatori!! un an nou minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar a mers de minune. Un an nou minunat si multe bucurii iti doresc si eu. Multumesc!

      Ștergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************