Salata de naut cu patrunjel
Ingrediente:
- 250g naut
- 2 legaturi patrunjel
- 1 ceapa
- 3 rosii
- 1 lingura suc de lamaie
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper.
Mod de preparare:
- Eu am folosit naut uscat si a trebuit sa-l pun la inmuiat cu o seara inainte de a-l fierbe.
- Dupa ce l-am scurs de apa in care l-am lasat la inmuiat, am pua alta apa si l-am fiert pana s-a inmuiat, cam 2 ore.
- Il scurgem bine si il lasam sa se raceasca.
- Intre timp tocam patrunjelul si-l punem intr-un vas.
- Tocam ceapa si o adaugam peste partunjel.
- Adaugam nautul si rosiile tocate cubulete mici.
- Amestecam uleiul de masline cu sucul de lamaie, sarea si piperul si adaugam peste salata.
- Amestecam salata si o lasam 10 minute la rece, dupa care se poate servi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************