vineri, 11 ianuarie 2013

Rulouri din piept de pui cu morcov si mar





Ingrediente:
  • jumatate de piept de pui dezosat si fara pieleita
  • 1 morcov
  • 1 mar mai micut
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei gras rosu
  • 2 catei de usutroi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1-2 oua
  • 2 linguri pesmet sau faina.
  • sare
  •  piper
  • 1 foaie de dafin
  •  cimbru.
Mod de preparare:
  1. Feliem pieptul de pui, il punem intre doua bucati de folie alimentara si il batem ca pentru snitele.
  2. Il condimentam cu sare, piper si cimbru si il punem la rece pana pregatim umplutura.
  3. Curatam si spalam legumele, dam morcovul si ceapa pe razatoare mare, tocam ardeiul gras.
  4. Punem totul intr-o tigaie in care am incalzit cele doua linguri de ulei de masline si adaugam si cateii de usuturoi  tocati marunt.
  5. Calim bine legumele, condimentam si lasam sa se raceasca.
  6. Scoatem pieptul de pui de la rece, intindem pe suprafata lor umplutura, rulam, dam prin pesmet sau faina si prin ou si le prajim in ulei la foc moderat sa se patrunda.
  7. Servim alaturi de o salata sau ca atare.
  8. Sunt foarte gustoase si calde dar si reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************