joi, 10 ianuarie 2013

Melci din foietaj cu afumatura si praz

Ingrediente:

  • 1 pachet foietaj de 1kg
  • 2 oua
  • 100g slaninuta afumata
  • 1 fir de praz
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

  1. Lasam foietajul sa  se decongeleze aproape de tot, la temperatura camerei.
  2. Intre timp tocam slaninuta afumata cubulete mici si o amestecam cu prazul tocat si el marunt, cu oul batut bine cu sare si piper.
  3. Derulam foietajul si intindem pe toata suprafata compozitia de ou cu praz, dupa care rulam la loc si il taiem felii de 1 cm grosime.
  4. Asezam rulourile, dar lasam suficient spatiu intre ele, in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem pe fiecare in parte cu ou batut.
  5. Dam tava la cuptorul deja incins, pentru 10-15 minute la 180 de grade.
  6. Sunt gata cand sunt crescute si rumenite.
  7. Snt excelente atat calde cat si reci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************