Farfalle cu carne tocata


Ingrediente:
  • 400g paste (farfalle-in cazul meu)
  • 350g carne tocata amestec(porc+vita)
  • 600ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • busuioc
  • 2 catei de usuturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.
Mod de preparare:
  1. Punem pastele la fiert in apa cu sare.
  2. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.
  3. Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.
  4. Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.
  5. Potrivim de sare si condimente.
  6. Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem  pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.
  7. Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant