Papanasi cu dulceata
Ingrediente:
- 400g branza de vaci grasa
- 2 oua
- un varf de cutit de sare
- un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
- faina unde va in jur de 15 linguri
- un pliculet de zahar vanilat.
- Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca energic cu o lingura de lemn pana compozitia nu se mai "lipeste de maini".
- Formam bile mari si mici iar pe cele mari le impungerm cu degetul si rotim pana obtinem o gaura potrivita.
- Punem ulei la incins, folosim ulei cat sa fie acoperiti papanasii.
- Ii punem in uleiul incins si ii scoatem cand se ridica la suprafata.
- Ii scoatem pe o farfurie pe care punem mai multe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.
- Ii servim imbracati in smantana si dulceata.
Ah, preferatii mei!!! Vin la tine la o portie!
RăspundețiȘtergereTe astept cu mare drag!
Ștergere