marți, 4 decembrie 2012

Nuci umplute cu dulce de leche


Ingrediente:
Aluat:
  • 3 oua
  • 1 pachet margarina
  • 1 cana zahar
  • esenta de rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie si/sau portocala
  • faina cata intra in jur de 600g sau pana nu se mai lipeste de maini.
Mod de preparare:
  1. Pentru aluat amestecam toate ingredientele de mai sus.
  2. Punem forma la incins pe aragaz si intre timp formam bilele.
  3. Cat timp se incinge forma, pregatim din tot aluatul bile pe care le pun intr-o tava si in felul asta castig timp.
  4. Asezam bilele in forma si presam pret de 30 de secunde pe fiecare parte ca sa ia forma de nuca.
  5. Cand s-au copt le rasturnam intr-un castorn si punem altele.
  6. Le lasam sa se raceasca, razuim eventualele margini in plus si le umplem cu Dulce de leche.
  7. Dupa ce le umplem si le lipim, le pudram cu zahar pudra sau cu cacao.
  8. Daca dorim sa se mai inmoaie le punem intr-un vas ce poate fi acoperit cu un capac.





Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************