Rosii uscate in ulei
Ingrediente:
- rosii
- sare
- ulei de masline
- Alegem rosii coapte dar tari si sanatoase.
- Le spalam si le taiem jumatati.
- Le asezam intr-o tava pe hartie de copt si le presaram cu sare.
- le bagam in cuptorul incins.
- Le lasam in cuptor pana se deshidrateaza(minim 1 ora).
- Scoatem tava, o lasam sa se raceasca.
- Pregatim borcane spalate si sterilizate in cuptor.
- Asezam rosiile in borcane si completam spatiul cu ulei de masline.
- Inchidem bine borcanele si le depozitam in camara.
Eu le folosesc ca atare, puse pe paine cu un strop de usturoi, dar merg folosite si la salate de paste.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************