luni, 15 octombrie 2012

Rulouri din piept de pui cu cascaval





Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 200g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit.


Mod de preparare:

  1. Feliem pieptul de pui ca pentru snitele.
  2. Punem feliile de carne intr-o folie alimentara si le batem cu ciocanul pentru snitele.
  3. Le condimentam si saram.
  4. Taiem cascavalul in fasii de maximum 1cm.
  5. Punem la un capat al feliiei de carne o bucata de cascaval, rulam si dam prin faina si dupa aceea il dam prin ou.
  6. Prajim pana se rumeneste pe ambele parti.
  7. Le scoatem pe un servetel sa absoarba uleiul in exces.
  8. Servim simple,cu cartofi prajiti, piure cu salata sau cu sos de iaurt cu usturoi..
  9. Eu le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************