Gogosar in sos de mustar
Ingrediente:
- 250 gr zahar
- 5 kg gogosar
- sare
- piper
- 500 gr mustar
- 250 ml otet
- 250 ml ulei
- 3 foi dafin
Mod de preparare:
- Amestecam intr-o oala mai mare mustarul, uleiul, otetul, zaharul, sarea si condimentele.
- Spalam gogosarii, ii curatam si ii taiem felii.
- Introducem gogosarii in sosul de mustar
- Ii lasam sa fiarba 5-7 minute pana se inmoaie putin.
- Asezam apoi gogosarii in borcane peste care turnam sosul de mustar
- Sterilizam la bain marie 5 minute din momentul in care a inceput sa clocoteasca apa.
- Lasam la racit in oala in care au fiert.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************