Gogosar in sos de mustar











Ingrediente:
  • 250 gr zahar
  • 5 kg gogosar
  • sare
  • piper
  • 500 gr mustar
  • 250 ml otet
  • 250 ml ulei
  • 3 foi dafin 


Mod de preparare:

  1. Amestecam intr-o oala mai mare  mustarul, uleiul, otetul, zaharul, sarea si condimentele.
  2.  Spalam  gogosarii, ii curatam si ii taiem felii.
  3.  Introducem gogosarii in sosul de mustar
  4.  Ii lasam sa fiarba 5-7 minute pana se inmoaie putin.
  5.  Asezam  apoi gogosarii in borcane peste care turnam sosul de mustar
  6. Sterilizam la bain marie 5 minute din momentul in care a inceput sa clocoteasca apa.

  7. Lasam  la racit in oala in care au fiert.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant