Creier de porc pane




Ingrediente:

  • 500g creier de porc congelat
  • 2 oua
  • faina
  • pier
  • sare
  • ulei



Mod de preparare:

  1. Se pune creierul la dezghetat.
  2. Se spala bine si se indeparteaza pielitele.
  3. Se pune intr-un vas apa cu putina sare si se lasa sa clocoteasca.
  4. Se pune creierul in apa clocotita si se lasa pret de 3 clocote.
  5. Se scoate si se lasa la scurs.
  6. Separat se bat cele doua oua cu putina sare.
  7. Se da creierul prin faina, nu inainte de al condimenta cu sare si piper.
  8. Apoi se da prin ou si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.
  9. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti se scoate pe un servetel pentru a abosrbi surplusul de ulei.
  10. Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi si salata sau doar cu salata de rosii.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant