Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • putin marar verde
  • 200g branza telemea
  • 3 linguri smantana
  • piper
  • sare
  • ulei de masline



Mod de preparare:

  1. Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
  2. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.
  3. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.
  4. II curatam de coaja si ii scobim cu grija.
  5. Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.
  6. Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii  cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
  7. Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.
  8. II scoatem cand s-au rumenit  si ii servim cu smantana.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant