Tochitura



INGREDIENTE:
  • 1kg carne de porc(eu am folosit pulpa)
  • 300g carnati picanti
  • 200g carnati afumati
  • 300g ficat de porc sau ficatei de pui
  • 200g kaizer sau costita afumata
  • 2 linguri pasta tomate
  • foaie de dafin
  • piper
  • 2 cepe mai mici sau 1 mai marisoara
  • ulei
  • malai pentru mamaliga
  • 1/2 cescuta vin(optional)



MOD DE PREPARARE:


  1. Punem putin ulei la incins intr-o cratita.
  2. Taiem carnea cubulete la fel si kaizerul  si le adaugam in uleiul incins.
  3. O rumenim putin si adaugam ceapa taiata fin.
  4. Taiem carnatii in felii subtiri si ii adaugam si pe ei in cratita.
  5. Punem ficatul intr-un vas la fiert, eu asa procedez pentru ca altfel tochitura ar avea un gust pronuntat de ficat si nu imi place foarte mult.
  6. Lasam carnurile sa se prajeasca putin si adaugam apa cat sa le acopere, le lasam sa se patrunda bine.
  7. Adaugam condimentele si vinul..
  8. Dupa ce s-a fiert ficatul in scoatem, il lasam la scurs si il taiem cubulete, momentan il lasam deoparte.
  9. Verificam sa fie carnea de porc facuta si cand e gata adaugam cele 2 linguri de pasta de tomate si eventual apa, daca consideram ca nu este suficient sos.
  10. Lasam sa dea cateva clocote si punem si ficatul taiat cubulete.
  11. Mai lasam pe foc pentru 2-3 clocote si e gata.
Servim cu mamaliguta si cu muraturi.





Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.

***********************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.

***********************************************************************************

Comentarii

Postări populare