Musaca
Ingrediente:
- 2kg cartofi
- 800-900g carne tocata
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 2 cepe
- 3 linguri pasta de tomate
- 1 lingura boia dulce
- piper
- cimbru
- sare
- ulei
Mod de preparare:
- Se curata, se spala si se feliaza cartofii.
- Se pun intr-o oala, impreuna cu jumatate de ceapa curatata se adauga apa.
- Se pun fiert cam trei sferturi din timpul acordat in mod obisnuit fierberii.
- Cartofii nu trebuie sa fie fierti bine, pentru ca urmeaza a fi bagati la cuptor.
- Intre timp, spalam, curatam si tocam legumele marunt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************