Legume la gratar

INGREDIENTE:

  • dovlecel
  • ardei capia
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper





MOD DE PREPARARE:

  1. Curatam si spalam legumele
  2. Feliem dovlecelul, il presaram cu sare si il lasam 10 minute, la scurs/
  3. Taiem ardeiul bucati cum dorim si il presaram si pe el cu sare.
  4. Presaram piper peste legume.
  5. Adaugam si uleiul de masine.
  6. Lasam 5 minute si le punem pe gratarul incins.
Mai putem pune pe gratar: ceapa uscata sau verde, ciuperci si rosii.


Comentarii

  1. Te rog sa postezi si sosul acela buun care il faci tu din rosii la gratar cu usturoi. Merci.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant