Ciorba cu perisoare












 Ingrediente:


  • 3 cepe
  • 1 dovlecel
  • 200g telina
  • 2 ardei grasi sau capia rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • 4 morcovi
  • 500g carne tocata
  • 100g orez
  • 1 ou
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 bors magic
  • 100g mazare boabe
  • 100g fasole verde
  • 100g varza tocata fin
  • leustean
  • 1 plic "Bors Magic cu legume'' de la Knorr
  • sare
  • putin piper




Mod de preparare:

  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile.
  3. Cand sunt legumele pe jumatate  fierte, adaugam rosiile taiate cubulete.
  4. Intre timp pregatim compozitia de perisoare si anume: amestecam carnea tocata cu orezul, putina sare, putin piper, cu un ou crud si cu putina verdeata.
  5. Ne umezim mainile cu apa sau ulei si formam niste mici bile.
  6. Modelam toata carnea si incepem sa le punem in ciorba noastra care clocoteste.
  7. Dupa aproximativ 20 de minute adaugam plicul de bors, mai lasam sa fiarba 5 minute si inchidem focul.
  8. Tocam verdeata si presaram peste ciorba. 





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe