Ciocolata de casa



INGREDIENTE:


  • 500g lapte praf
  • 300g zahar
  • 200g unt
  • 100g cacao
  • 170ml apa
  • 200g nuca/alune de padure/orez expandat/fructe confiate/arahide.
  • 1 fiola esenta de care doriti.



MOD DE PREPARARE:

  1. Amestecam laptele praf cu cacao.
  2. Punem intr-o craticioara zaharul cu apa si le punem sa fiarba in clocot timp de 5 minute.
  3. Luam de pe foc, adaugam untul si esenta.
  4. Amestecam pana se topeste untul.
  5. Turnam siropul peste cacaoa amestecata cu laptele praf si amestecam bine.
  6. Adaugam nucile, rasturnam intr-un vas si lasam sa se raceasca.
  7. Se taie in formele dorite si se serveste.
.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe