Briosa uriasa cu spanac








Ingrediente:

2 oua
300ml lapte
100ml ulei
200g branza feta
300g spanac congelat
1,5 lingurite sare
 400g faina
1 plic de praf de copt.

Mod de preprare:
Decongelam si scurgem foarte bine spanacul.
Batem ouale si le amestecam cu laptele si uleiul.
Adaugam sarea, faina si praful de copt. Radem branza si adaugam si spanacul foarte bine scurs. Amestecam cu o spatula si rasturnam aluatul intr-o tava de tarta unsa cu unt sau si mai bine intr-o tava de silicon.
Poate fi copt si in forme individuale de briose.
Le dam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 de minute.
Briosa rumenita se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Poate fi servita calda cat si rece si la micul dejun dar si ca aperitiv la pranz.





Comentarii

  1. Interesant și pare și foarte gustos, când mi-a venit mailul că ai postat ma gândeam la ceva verde. Bravo, ține-o tot așa! 🤗

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare