Briosa uriasa cu spanac
Ingrediente:
2 oua
300ml lapte
100ml ulei
200g branza feta
300g spanac congelat
1,5 lingurite sare
400g faina
1 plic de praf de copt.
Mod de preprare:
Decongelam si scurgem foarte bine spanacul.
Batem ouale si le amestecam cu laptele si uleiul.
Adaugam sarea, faina si praful de copt. Radem branza si adaugam si spanacul foarte bine scurs. Amestecam cu o spatula si rasturnam aluatul intr-o tava de tarta unsa cu unt sau si mai bine intr-o tava de silicon.
Poate fi copt si in forme individuale de briose.
Le dam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 de minute.
Briosa rumenita se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Poate fi servita calda cat si rece si la micul dejun dar si ca aperitiv la pranz.
Interesant și pare și foarte gustos, când mi-a venit mailul că ai postat ma gândeam la ceva verde. Bravo, ține-o tot așa! 🤗
RăspundețiȘtergere