Tocanita de naut
Ingrediente:
- 1 conserva de 400g naut fiert
- 1 ceapa mare
- 2 linguri de morcov ras
- 1 ardei gras rosu
- 2 catei usturoi
- 200g suc de rosii sau rosii pasate
- foaie de dafin
- cimbru
- piper
- sare
- ulei
- Calim 2-3 minute în uleiul încins legumele taiate cubulete si morcovul dat pe razatoare, doar cât să devină ceapa translucidă .
- Adaugam boabele de năut scurse de lichidul din conservă și aprox. 100 ml de apă, le lasam să fiarbă vreo 15 minute la foc mic, acoperite cu capac.
- Adaugam sucul de roșii, potrivim gustul de sare, piper și cimbru uscat și se lasă să mai dea câteva clocote până scade sosul. Amestecam din când în când să nu se lipească. .
- Se servește caldă sau rece, cu pătrunjel proaspăt tocat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************