Ciorba de loboda
Ingrediente:
4 legaturi mari de loboda
250 gr rosii in bulion1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 morcovi
Leustean
Sare
2 linguri de ulei
2 cepe medii
piper
1 l bors.
Mod de preparare:
Spalam, curatam si tocam marunt loboda.
Curatam, spalam si tocam marut legumele.
Calim legumele in putin ulei cat sa se inmoaie putin. Condimentam cu sare si piper . Adaugam si rosiile in bulion maruntite si 1,5l apa.
lasam pe foc pana se inmoaie legumele si atunci punem si loboda si mai fierbem 10 min.
Borsul il fierbem separat, il punem fierbinte peste ciorba noastra si mai dam un clocot.
La final presaram leustean tocat marunt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************