Mixam ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat pana isi tripeaza volumul si se deschid la culoare.
Adaugam faina proaspat cernuta, putin cate putin si amestecam cu o lingura dinspre centru spre marginea bolului.
Rasturnam compozitia intr-o tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt doar pe fundul tavii sau unsa cu unt/margarina si presarata cu faina inclusiv pe peretii tavii.
Bagam tava in cuptorul incins la 180grade pentru 20-25 de minute.
Este gata atunci cand marginile pandispanului se desprind de peretii tavii.
Il lasam sa se raceasca in cuptor, lasand usa intredeschisa.
Il taiem in cate foi vrem si il ungem cu gem de caise.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************