Tocanita de ceapa cu pui
- 4 pulpe de pui
- 1kg ceapa
- 1 ardei
- 1 morcov
- 2 linguri de pasta de tomate sau o cutie de rosii in bulion
- sare
- piper
- cimbru
- marar/patrunjel.
- Portionam pulpele si le condimentam.
- Le prajim in ulei incins,pe ambele parti, apoi se scot si se pastreaza la cald.
- Tocam ceapa si ardeiul iar morcovul il dam pe razatoare si le calim in uleiul in care am prajit puiul.
- Amestecam des in cratita pentru a nu se lipi si lasam pe foc pana ceapa devine lucioasa.
- Adaugam carnea si pasta de tomate peste ceapa calita si completam cu apa cat sa acopere tot din oala.
- Lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade sosul.
- Asezonam cu marar sau patrunjel, dupa preferinta si servim cu mamaliga(pentru cine consuma).
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************