Salata de rucola cu friptura
Reteta sarata din cadrul Provocarii Bucatarul curajos pe luna august a fost propusa de All day cooking.
Eu am modificat putin(mai mult) reteta din lipsa de ingrediente.:))
Sper sa nu fie cu suparare.
A fost delicioasa chiar si asa.
Ingrediente:
- 2 maini de rucola
- 100g cascaval afumat
- 20-25 masline
- 250g friptura de pui sau curcan
- 2-3 linguri miez seminte de floarea soarelui
- 1 lingurita zeama de lamaie.
- Asezam rucola pe farfurii, presaram semintele , maslinele si feliute sau cuburi de friptura.
- Stropim totul cu seama de lamaie.
- Decoram cu feliute subtiri de cascaval si mai presaram cateva seminte.
- Este delicioasa si varianta mea dar originalul cred ca este mult mai gustos.
buna Miha,
RăspundețiȘtergerereteta de mai sus seamana cu carpacio...care are ingredientele urmatoare: muschi de vita la gratar (dar nu foarte fript) feliat foarte subtire sau crud uscat asezat pe pat de rucola, peste care se adauga ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie (sau dupa gust) si apoi se rade parmezan...este demential merita sa incerci...