Peste la tigaie cu sos de rosii cherry
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 catei usturoi feliati
- 10-12 rosii cherry
- 30-40 ml vin alb
- patrunjel verde
<
- Punem uleiul intr-o tigaie si peste el adaugam usturoiul feliat si rosiile cherry.
- Lasam tigaia pe foc pana isi lasa rosiile suc.
- Adaugam fileurile de peste pe care le lasam putin pe o parte, (adica 3-5 minute)si putin pe cealalta, stropindu-le cu sosul din tigaie.
- Inainte de a inchide focul, stingem sosul cu putin vin alb si il mai lasam pe foc pana se evapora.
- Se serveste cald cu patrunjel presarat pe deasupra si cu suc de lamaie stors pe toata suprafata pestelui.
Imi place foarte mult pestele,asa ca servesc repejor tot din farfurie!
RăspundețiȘtergereCe bun, si mie imi place pestele!
RăspundețiȘtergere