Foietaj cu nuca si mar
Ingrediente:
- foietaj
- 1 mar
- 3 linguri zahar
- scortisoara
- nuca
- coaja de lamaie.
Mod de preparare:
- Lasam foietajul sa se dezghete la temeratura camerei.
- Intre timp curatam coaja marului si il taiem cubulete.
- In distribuim pe toatA suprafata aluatului, presaram zahar, scortisoara, nuca si coaja de lamaie si rulam.
- Taiem felii de maxim 1cm grosime si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Incalzim cuptorul si bagam tava, la 180grade, pentru 10-15 minute sau pana se rumenesc rulourile.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************