Vol-au-vent cu branza
Ingrediente:
- 400 g foietaj
- 1 ou
- 250 g branza
- verdeata
- ceapa
- piper
- 1 lingura de smantana
- Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze la temperatura camerei.
- Cand este aproape dezghetat decupam cu un cerc sau un pahar cerculete in numar par.
- Jumatate din cerculete vor fi decupate la randul loc cu un pahar de diametru mai mic.
- Ungem marginile cerculetelor intregi cu oul batut cu un praf de sare si lipim de ele cerculetele decupate.
- Le ungem iar cu ou.
- Le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ 20 minute, pana devin aurii.
- Le lasam sa se raceasca .
- Intre timp pregatim crema de branza si anume, faramitam branza, o amestecam cu verdeata, ceapa verde sau uscata, taiata fin, cu lingura de smantana si cu piper si umplem cosuletele, inainte de a le servi.
- Le decoram cu crenguta de verdeata sau dupa imaginatia fiecaruia.
- Se mai pot presara inainte de a se baga la cuptor cu susan sau mac.
Imi place mult cum arata si cred ca e foarte bun.
RăspundețiȘtergereMultumesc. Este intradevar foarte bun! :)
Ștergere