Fursecuri rapide
- 1 ou
- 1 cescuta ulei(sa nu aiba mai mult de 100ml-a mea a avut 150ml si ca urmare au iesit mai tari).
- 1 cescuta zahar
- 2 cescute faina
- esenta de lamaie.
- cacao, stafide, nuca, migdale sau ce doriti pentru a orna.
Mod de preparare:
- Frecam oul cu zaharul si uleiul, pana la completa dizolvare a zaharului.
- Adaugam esenta si faina si omogenizam bine.
- Incalzim cuptorul la 180grade .
- Tapetam o tava cu hartie de copt.
- Punem fursecurile in tava cu ajutorul unei lingurite.
- Eu am amestecat putina compozitie cu jumatate de lingurita de cacao si am combinat .
- Dam la cuptor si avem mare grija ca se coc in max 10 min.
- Se pot da prin zahar pudra cat sunt inca calde.
- Sunt delicioase, parfumate, pufoase si usor crocante.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************