Foietaj cu cascaval
Ingrediente:
- 1 pachet de 400g foietaj
- 150g cascaval ras
- 1 ou
- piper.
Mod de preparare:
- Lasam sa se decongeleze aluatul, la temperatura camerei.
- Derulam aluatul si nivelam cascavalul mpe toata suprafata lui.
- Rulam cu mare grija si taiem rulouri de maximum 1cm grosime.
- Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt sau cu faina si le ungem cu ou batut.
- Le bagam in cuptorul incins la 180 de grade, pana se rumenesc.
- Sunt grozave calde dar si reci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************