Eclere
Ingrediente:
Coji:
- 1 cana ulei
- 4 oua
- 2 cani apa
- 2 cani faina
- sare
Crema:
- 500ml lapte
- 500ml frisca lichida
- 1 plic budinca vanilie
- 100g ciocolata
- 50g unt
- Apa, uleiul si un strop de sare se pun la fiert.
- Cand clocotesc se adauga faina si se amesteca energic.
- Lasam sa ajunga la temperatura camerei si adaugam ouale, pe rand.
- Dupa fiecare ou, amestecam bine pana la omogenizare.
- Punem compozitia intr-un posh si spritam intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.
- Dam la cuptor deja incins la foc iute pentru inceput iar apoi al foc mic pana se rumenesc.
- Le lasam sa se raceasca si le taiem pe lung.
- Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si punem un strat generos in fiecare coaja.
- Peste budinca punem un strat de frisca batuta bine.
- Asezam capacele iar peste ele turnam ciocolata topita cu untul.
- Dam la rece pana se intareste ciocolata si apoi servim.
Grozave eclere!! Vreau si eu unul macar ;)
RăspundețiȘtergereMultumesc, cu mare drag!
ȘtergereWow, ce bestial arata! Vreau si eu (2 stii tu)
RăspundețiȘtergereMerci, cand le vrei?:)))))
Ștergere