Placinta cu branza sarata
Ingrediente:
Mod de preparare:
- 1 pachet foi de placinta
- 500g telemea
- 100g iaurt,smantana sau 100ml lapte
- 3oua
- 100ml apa minerala
- ulei
Mod de preparare:
- Faramitam sau dam pe razatoare telemeaua.
- O amestecam cu iaurtul/smantana/laptele si cu ouale.
- Pornim cuptorul sa se incinga si asamblam placinta.:)
- Se ung 3-4 foi de placinta cu ulei (fiecare in parte) si se pune o parte din compozitia de branza.
- Se ruleaza si se aseaza in tava unsa cu ulei.
- Se procedeaza la fel cu toate foile de placinta.
- Taiem fiecare rulou la dimensiunile dorite si dam la cuptor placinta.
- Lasam 15-20 de minute la o temperatura de 180 de grade.
- Cand s-a rumenit usor turnam pe toata suprafata placintei apa minerala si mai lasam 10 minute la cuptor.
- Se serveste calda dar este la fel de buna si rece.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************