Paste milaneze
Aceasta este varianta mea de paste milaneze:).
Ingrediente:
- 400g paste
- 300g sunca presata sau kaizer
- 1 cutie de ciuperci taiate
- 3 linguri ulei de masline
- 4 linguri sos de rosii sau pasta de tomate
- 1 lingura parmeza ras
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- piper
- oregano
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
- Fierbem pastele respectand instructiunile de pe pachet.
- Le scurgem de apa fara a le mai clati cu apa rece (italienii clatesc pastele doar daca le folosesc pentru salate reci).
- Intr-o tigaie punem la calit sunca presata pe care am taiat-o fasiute subtiri.
- O lasam sa se caleasca cateva minute si adaugam ceapa si ardeiul, amestecam usor sa nu se lipeasca pe fundul tigaii.
- Aduagam si ciupercile scurse de apa, amestecam, punem un capac peste tigaie si lasam 20 de minute sa se inabuse.
- Presaram condimentele,cele 4 linguri de sos de rosii si 100ml apa.
- Lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul, dupa care rasturnam sosul peste paste si amestecam usor.
- Asezam pastele pe farfurii si radem putin parmezan.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************