Treceți la conținutul principal
Faceți căutări pe acest blog
Cus cus cu legume- reteta de post
Ingrediente:
- 250g cus cus
- 200g ciuperci din conserva
- 250g legume congelate
- 1 ceapa
- sare, piper, ulei
- putin patrunjel.
Mod de preparare:
- Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert.
- Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc.
- Taiem marunt ceapa si o calim in jur de 3 minute pana ncepe sa devina transparenta.
- Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim si pe ele 3 minute.
- A venit randul legumelor congelate si pe ele le calim 3-4 minute.
- Intre timp noi am fiert cuscus-ul conform instructiunilor de pachyet, il strecuram si il adaugam in tigaie.
- Amestecam sa nu se prinda de fundul tigaii si lasam sa se prajeasca putin si sa imprumute aroma de la legume.
- Stimgem focul si potrivim de sare si piper.
- Presaram patrunjel verde.
- Se poate servi atat calda cat si rece.
Pe asta neaparat trebuie sa incerc sa o fac si eu, o reteta vegetariana pe gustul meu!
RăspundețiȘtergere