Ardei iute murat
Ingrediente:
- Ardei iute
- otet
- sare
- zahar
Mod de preparare:
- Spalam foarte bine ardeii, dupa care ii vom taia felii de preferat cat mai subtiri.
- Dupa, asezam ardeiul cu o lingura in borcane curate si sterilizate.
- Apasam cu lingura peste ardei in borcan sa se aseze cat mai bine.
- Punem intr-o cratita cam 200 de ml de otet, o lingurita de zahar si jumatate de lingurita de sare pentru fiecare borcan umplut cu ardei si il punem la fiert.
- Cand clocoteste otetul il luam de pe foc si-l rasturnam in borcane.
- Atentie!!!! Pentru a fi siguri ca nu se crapa borcanele, le vom aseza pe lama unui cutit de inox cat turnam otetul fierbinte peste ardei.
- Le invelim in paturi si le lasam asa pana a doua zi cand le putem depozita in camara.
- Sunt atat cat trebuie de iuti/picanti, sau cum vreti sa spuneti:)).
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************