Creier de porc pane
Ingrediente:
- 500g creier de porc congelat
- 2 oua
- faina
- pier
- sare
- ulei
Mod de preparare:
- Se pune creierul la dezghetat.
- Se spala bine si se indeparteaza pielitele.
- Se pune intr-un vas apa cu putina sare si se lasa sa clocoteasca.
- Se pune creierul in apa clocotita si se lasa pret de 3 clocote.
- Se scoate si se lasa la scurs.
- Separat se bat cele doua oua cu putina sare.
- Se da creierul prin faina, nu inainte de al condimenta cu sare si piper.
- Apoi se da prin ou si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.
- Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti se scoate pe un servetel pentru a abosrbi surplusul de ulei.
- Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi si salata sau doar cu salata de rosii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************