Valdostana
INGREDIENTE:
- 1 piept de pui
- 4 felii de sunca de pui
- 4 felii de cascaval
- 8 rondele de rosii
- ½ lingurita de cimbru
- faina,
- ulei
- sare, piper,
- 1 ceapa mai mica
- 100 g de ciuperci
- cimbru
- 2 linguri pasta de tomate
- o lingura de apa
- 2 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
1. Pieptul de pui se taie in 4, se pune intre folia de plastic si se bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire.
2. Se sareaza si pipereaza, se da prin faina.
3. Se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, 2-3 minute pe fiecare parte.
5. Se scoate si se lasa 5 minute pe servetel pentru indepartarea grasimii in
exces.
6.Tocam ceapa marunt si o punem la sotat, cand devine aurie adaugam ciupercile si
cimbru si mai lasam putin pe foc.
7. Montam preparatul nostru dupa cum urmeaza:
Peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura adaugam cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.
8. Inainte sa-l dam la cuptor amestecam 2 linguri de pasta de tomate, 2 linguri ulei
de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il
punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 1 80 de grade 20-25 de minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************