Supa de legume
Ingrediente:
- 1 cartof
- 2morcovi
- 1 ceasca cu fasole verde congelata
- 1/2 pastarnac
- 1 telina mica
- 1/2 radacina patrunjel
- 2 cepe
- 100g varza alba
- 1/2 ceasca mazare verde congelata
- 1 dovlecel potrivit
- 1 cutie de rosii culbulete in suc de rosii
- 2 tije telina(apio)
- 1 ardei gras/capia rosu
- 6-7 rosii cherry (congelate- in cazul meu)
- 2 fire ceapa verde
- patrunjel verde
- 2 linguri ulei
- sare
- piper.
Mod de preparare:
- Curatam si spalam legumele.
- Cartofii ii taiem cubulete
- La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina.
- Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt.
- Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
- Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii.
- Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa, mazarea, fasolea verde, apio si ardeiul gras se inabusa in ulei cu putina apa.
- Adaugam apa, piper si sare si se continua fierberea.
- Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii.
- Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, rosiile, fidea, si se mai fierb 8-10 minute.
- La sfarsit presaram patrunjelul taiat fin.
- Este delicioasa calda dar si rece!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************