Taitei cu branza dulce si stafide
Ingrediente:
- 200g branzica de vaci
- 200g tagliatelle Baneasa
- 3 linguri zahar
- 2 linguri stafide
- 1 lingurita pesmet
- 1 ou
- 1 plic de zahar vanilat
- margarina pentru uns tava
Mod de preparare:
- Fierbem taiteii in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
- Intre timp incingem cuptorul la foc mediu.
- Amestecam branzica cu oul, zaharul, stafidele si zaharul vanilat.
- Scurgem pastele si le adaugam peste branzica.
- Ungem o tava cu margarina si presaram pesmet, dupa care rasturnam compozitia de branza cu paste.
- Dam la cuptor pana se rumeneste.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************