Bezele
Ingrediente:
- 4 albusuri
- un varf de lingurita de sare
- 220g zahar
Mod de preparare:
- Incalziti cuptorul la temeratura 110 grade C (foc mic).
- Separam ouale si punem albusurile in vasul de la mixer si mixati.
- Adaugati un praf de sare si mixati in continuare, pana spuma se intareste.
- Adaugati zaharul in ploaie, pentru inceput 2 linguri si continuati sa mixati pana se topeste tot.
- Adaugam inca doua linguri si tot asa pana se termina zaharul.
- Este foarte important sa nu adaugam alt zahar inainte ca cel din albusuri sa se fi topit.
- Este gata atunci cand compozitia este lucioasa si nu curge.
- Compozitia o punem intr-un posh cu forma de stea sau le modelam luand compozitie cu lingurita si punem pe hartia de copt.
- Bezele le coacem la 110 grade pentru cel putin o ora si jumatate.
- Pastram usa cuptorului intredeschisa cu ajutorul unei linguri de lemn.
- Cand sunt gata, inchidem focul si lasam tava in cuptor sa se raceasca treptat.
- Eu le-am lasat prea mult in cuptor si au iesti un pic(mai mult :P) colorate.:))
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************