Paste cu sos pesto
- 400 g paste
- 1 lingura ulei masline
- 100 g seminte pin
- 1 catel usturoi
- busuioc proaspat
- 100 g parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
- Fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
- Intre timp, curatam usturoiul, spalam busuiocul si desfacem frunzele de pe crengute.
- Punem busuiocul, usturoiul si semintele de pin intr-un blender desi de preferat ar fi intr-un mojar(pt cine are)
- Amestecam cateva secunde pana se transforma totul intr- pasta, adaugam si uleiul de masline putin cate putin iar la final o lingura de parmezan ras.
- Punem o lingura de unt intr-o tigaie, adaugam sosul pesto si pastele fierte si scurse foarte bine de apa.
- Lasam pastele pe aragaz, la foc mic, in jur de 3 minute.
- Le servim cu restul de parmezan ramas.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************