Drob de legume
Ingrediente:
- 300 gr. ciuperci proaspete Champignon
- 1 ardei gras rosu
- 2 morcovi rasi
- 1 dovlecel
- 1 legatura mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 4 linguri gris
- 5 oua
- 2 linguri ulei de masline
- sare şi piper după gust.
Mod de preparare:
- Curatam si spalam legumele.
- Morcovul si dovlecelul le dam pe razatoare, iar pe celelalte le tocam marunt.
- Intr-o cratita adaugam cele doua linguri de ulei de masline si calim cipercile si morcovii, adaugam si dovleceii si lasam pe foc pana se inmoaie putin.
- Adaugam ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul, potrivim de sare si piper si adaugam ouale batute si grisul si amestecam bine.
- Ungem o tava de chec sau forme de aluminiu de unica folosinta cu ulei, presaram pesmet si punem compozitia de drob.
- Eu am pus in fiecare forma cate un ou de prepelita.
- Se serveste cald cat si rece.
Este mult mai gustos cu ceapa si usturoi verde.
de post.. cu oua? :(
RăspundețiȘtergere