Supa de gaina
Ingrediente:
- 1 gaina de tara
- 500g morcovi
- 200g telina
- 1 radacina de patrunjel
- 2 ceape mari
- fidea
- patrunjel
- piper
- sare
- 6l apa rece
Mod de preparare:
- Punem intr-o oala apa rece si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare.
- Lasam sa fiarba la foc mic acoperit si spumati.
- Adaugam legumele si fierbem mai departe.
- Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 2.5-3 ore sau carnea este fiarta.
- Scoatem legumele si carnea din supa.
- Adaugam fideaua si o lasam sa fiarba cateva minute.
- Asezonam si luam de pe foc.
- Intre timp taiem felii sau rondele legumele fierte si le adaugam in supa.
- Presaram patrunjel tocat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************