Choix a la creme
- 100ml ulei
- 2 oua
- 1 cani apa
- 1 cani faina
- 2 oua
- sare
- 500ml lapte
- 500ml frisca lichida
- 1 plic budinca vanilie
- zahar pudra vanilat.
- Apa, uleiul si un strop de sare se pun la fiert.
- Cand clocotesc se adauga faina si se amesteca energic.
- Lasam sa ajunga la temperatura camerei si adaugam ouale, pe rand.
- Dupa fiecare ou, amestecam bine pana la omogenizare.
- Punem compozitia intr-un posh si spritam intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.
- Dam la cuptor deja incins la foc iute pentru inceput iar apoi al foc mic pana se rumenesc.
- Le lasam sa se raceasca si le taiem pe lung.
- Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si punem un strat generos in fiecare coaja.
- Peste budinca punem un strat de frisca batuta bine.
- Asezam capacele peste frisca si pudram cu zahar pudra.
Sunt tare bune si frumusele! Pup
RăspundețiȘtergereArata excelent!
RăspundețiȘtergere