Tochitura
INGREDIENTE:
- 1kg carne de porc(eu am folosit pulpa)
- 300g carnati picanti
- 200g carnati afumati
- 300g ficat de porc sau ficatei de pui
- 200g kaizer sau costita afumata
- 2 linguri pasta tomate
- foaie de dafin
- piper
- 2 cepe mai mici sau 1 mai marisoara
- ulei
- malai pentru mamaliga
- 1/2 cescuta vin(optional)
MOD DE PREPARARE:
- Punem putin ulei la incins intr-o cratita.
- Taiem carnea cubulete la fel si kaizerul si le adaugam in uleiul incins.
- O rumenim putin si adaugam ceapa taiata fin.
- Taiem carnatii in felii subtiri si ii adaugam si pe ei in cratita.
- Punem ficatul intr-un vas la fiert, eu asa procedez pentru ca altfel tochitura ar avea un gust pronuntat de ficat si nu imi place foarte mult.
- Lasam carnurile sa se prajeasca putin si adaugam apa cat sa le acopere, le lasam sa se patrunda bine.
- Adaugam condimentele si vinul..
- Dupa ce s-a fiert ficatul in scoatem, il lasam la scurs si il taiem cubulete, momentan il lasam deoparte.
- Verificam sa fie carnea de porc facuta si cand e gata adaugam cele 2 linguri de pasta de tomate si eventual apa, daca consideram ca nu este suficient sos.
- Lasam sa dea cateva clocote si punem si ficatul taiat cubulete.
- Mai lasam pe foc pentru 2-3 clocote si e gata.
Servim cu mamaliguta si cu muraturi.
***********************************************************************************
***********************************************************************************
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai
nevoie de îndrumări suplimentare.
***********************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut
reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne
adresa ta de email.
***********************************************************************************
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************